Best videocv's on videocvtube.com
Video CV online jobs video-cv job search bank career change videocv cv career

NL    |     English
 

  VideoCV by country

   

  VideoCV by discipline

   

  VideoCV by language

 
 


Video CV, online jobs, job search bank career change videocv

Publiceer nu je VideoCV en vind een nieuwe kans!

Video CV, voorbeeld cv makenVind snel uw baan, stage of carrière met uw VideoCV

Maak u nu gratis wereldwijd bekend aan recruiters. Laat uw cv krachtig zien!

Solliciteren is allang niet meer een brief schrijven, cv erbij doen, posten en dan maar wachten tot we worden uitgenodigd. De sociale media spelen een steeds grotere rol en zonder netwerken zijn we nergens. Nu is er ook de video-cv. Video-cv’s wordt steeds populairder. Een video-cv is een kort filmpje waarin u uzelf verkoopt aan een potentiële werkgever. Een krachtig middel om echt iets van u zelf te laten zien. En u valt op!
   

video cv career siteKrijg interationale carrière kansen

Recruiters en werkgevers over de gehele wereld ontmoeten sollicitanten 'persoonlijk' op videocvtube.com. Het publiceren van uw video cv vergroot uw carrière mogelijkheden. U geeft iedere keer een presentatie als een werkgever uw VideoCV aanklikt!

Uw VideoCV is hier 24/7 zichtbaar. Wie weet welke onverwachte, interessante (internationale) aanbiedingen u krijgt

VideoCVtube.com maakt en publiceert uw VideoCV of korte film voor slechts € 39,00

online solliciteren, jobs, voorbeeld cv makenHoe publiceer ik hier mijn video cv?

Neem uw VideoCV op en vertel in max 60 seconden wat u zoekt, uw opleiding, ervaring, sterke punten, inspiratie

Stuur vervolgens uw filmpje op naar: info[at]VideoCVtube.com. Of upload de VideoCV naar YouTube of een andere videoserver en stuur ons de link. Uw online VideoCV wordt hier gepubliceerd. Werkgevers en recruiters zoeken hier naar kandidaten

In het filmpje – dat maximaal 1,5 tot 2 minuten mag duren – leest u niet uw cv voor. Die heeft het bedrijf immers al op papier of via e-mail ontvangen. Het filmpje is er echt voor bedoeld dat degene die de sollicitaties afneemt een goede indruk van u krijgt.

Vertel daarom behalve wat u heeft gedaan ook over de doelen die u in het leven heeft, wat voor persoon u bent en waar u voor staat. Met een goede video-cv onderscheidt u zich van de rest.

   
 
   
 
   
 
     
 

Werkloos?

Probeer te solliciteren met de video-cv

Het is het nieuwste wapen in de strijd tegen werkloosheid: de video-cv. Werkzoekenden in de gemeente Oldambt mogen nu voor het eerst op kosten van de gemeente zo'n film van zichzelf laten maken. Het is een beetje eng, maar het werkt wel.

4 Tips voor een goede video CV

 • Bedenk van tevoren waar u over wilt praten. Een valkuil is om van tevoren de hele tekst uit te schrijven. Het is belangrijk dat u spontaan overkomt in de video.
 • Zorgt voor een kwalitatief goede video. Check de volgende punten:
  - Achtergrond (geen rommel of felle zon)
  - Juiste hoogte: mensen moet niet naar u op kijken of op u neer kijken
  - Voorkom achtergrondgeluiden
 • Een video-cv is slechts een aanvulling op het papieren cv. Stuur daarom altijd een papieren cv mee.
 • Verdiep u in het bedrijf.
 • Zorg dat u de juiste uitstraling heeft in het filmpje, denk hierbij aan kleding, haar en make-up.
 

Een videosollicitatie is een prima manier om jezelf voor te stellen aan je toekomstige werkgever. Dus hoe maak je zo’n video?

 

Het wordt steeds gewoner om aan je sollicitatie een video toe te voegen. Weliswaar zijn er momenteel veel banen beschikbaar, maar wil je absoluut die ene topjob, dan moet je nog steeds je best doen. Bijvoorbeeld door een creatieve videosollicitatie te maken, waardoor je gelijk opvalt tussen al die geschreven brieven, motivaties en cv’s. 

 

Wat is een videosollicitatie?

 

 

Het is een kort filmpje waarin je iets over jezelf vertelt en enkele sterke punten opsomt. Een videosollicitatie is een heel persoonlijke manier om jezelf voor te stellen. Het is een motivatievideo waarin je vertelt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor die baan, en waarom je die zo graag wilt hebben. Soms kan een videosollicitatie ook een gesprek op afstand zijn, bijvoorbeeld via Skype of FaceTime. Steeds meer bedrijven voeren zo hun oriënterende interviews om een eerste selectie van kandidaten te maken.

 

Wat is een videosollicitatie níét?

 

 

Een video is géén vervanging voor een sollicitatiegesprek. Zelfs de meest hi-tech werkgever wil vaak persoonlijk kennismaken voordat hij jou de job aanbiedt. Een videosollicitatie is vooral bedoeld om een werkgever een goede eerste indruk te geven, zodat deze je uitnodigt voor een gesprek.

 

Waarom een videosollicitatie?

 

 

Wie een videosollicitatie stuurt kan net dat streepje voor hebben bij een potentiële werkgever. Waarom? Omdat het persoonlijker is dan de sollicitatiebrieven en -mails waarmee werkgevers al worden overstelpt. Sollicitaties op video worden steeds populairder maar zijn nog geen gemeengoed, zodat je gelijk boven de ‘stapel’ uitsteekt. Met een videosollicitatie profileer je jezelf als iemand die bereid is dat stapje extra te doen om iets te bereiken, en bovendien een beetje tech-savvy is.

 

Een sollicitatie video maken, hoe doe je dat?

 

 

Kies eerst de vorm. Je kunt in een monoloog iets over jezelf vertellen, maar het is leuker om het creatiever en speelser aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een interview met jezelf, waarin je via een korte tekstregel steeds een onderwerp in beeld brengt, zoals ‘ervaring’ of ‘passie’, en daarover dan iets vertelt. Hoe je het ook aanpakt, je presentatie is net zo cruciaal als in een face-to-face-gesprek. Dus let op: kleding die bij de werkgever past, lichaamshouding (rechtop zitten!), een ontspannen glimlach, en een neutrale omgeving zonder storende bijgeluiden of visuele afleiding.

 

Videosollicitatie: tips

 

 

Zelfs in dit vloggertijdperk zijn de meeste mensen niet gewend om voor de camera te verschijnen. En al helemaal niet om daar een baan mee te scoren. Let vooral op de volgende zaken: - Maak je video professioneel zonder dat het een ‘commercial’ wordt. Je moet vooral jezelf blijven; - Niet alleen de beeldkwaliteit moet scherp zijn, hetzelfde geldt voor het geluid. Zorg dat je verstaanbaar bent; - Probeer niet te compleet te zijn. Je belangrijkste opleidingen, werkervaringen, eigenschappen en persoonlijke kwaliteiten mogen erin zitten, maar maak er geen overvolle opsomming van. Kies niet meer dan drie onderwerpen; - Let op je presentatie, oftewel: lichaamshouding, kleding, verzorgd uiterlijk; - Hou het kort, krachtig en to the point. In maximaal 2 minuten moet je jezelf kunnen verkopen.

©  VideoCVtube.com | Disclaimer